HÍVJA ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT
+ 36 20 777 0140

A Correct Trezorról

Ne tartsa otthonában értékeit, a megőrzést bízza képzett szakemberekre és a modern technológiára! 

A Correct Zálogház Zrt. által működtetett széfszolgáltatásunk a Correct csoport tagja, a Correct Gold és Correct Change üzletágak által biztosított stabil, tőkeerős pénzügyi szolgáltató. A Correct Trezor magán széfbérlési szolgáltatása egyedülálló, mert ötvözi a bankok által használt biztonsági rendszereket és megbízhatóságot a rugalmassággal, hiszen bárki elhelyezheti értékeit bérelt széfjében számlanyitás, vagy egyéb kötelezvény nélkül, maximális diszkréció mellett.

A széfszolgáltatás az egyik legrégibb banki szolgáltatás, melyet pénzintézetek is végezhetnek, de csakis a Magyar Nemzeti Bank engedélyével. Cégünk rendelkezik az MNB engedélyével, így hivatalos, biztonságos és professzionális széfszolgáltatást nyújt ügyfeleinek a 2013. évi CCXXXVII. törvény (Hpt.) 3. § (1) bekezdés j) pontja szerint.

Engedélyszám: HEN-I-250/2020.

A széfbérlés során személyes tárgyait, értékeit, dokumentumait, okiratait, befektetési tárgyait, gyűjteményeit, készpénzét az ügyfél saját maga helyezi el az előzetesen kiválasztott széfben. A széfkazetták nyitása és a tárgyak elhelyezése a széfterem egy szeparált, diszkrét részen történik, így csakis Önnek van tudomása a széf tartalmáról. Széftermünkben német gyártmányú széfek találhatóak, melyek mindegyike megfelel a legmagasabb fokú értéktári szabványoknak. Többszintű biztonsági rendszert alkalmazunk mind a beléptetés, mind az értékek elhelyezése folyamán. A Correct Trezornál minden lehetőség rendelkezésére áll, amivel biztonságban tudhatja értékeit!

Correct Trezor célja a szolgáltatás nyújtás során

Célunk a magas minőség elérése mellett bérlőink elégedettsége. Ezért a biztonsági feltételek maximális betartása mellett igyekszünk ügyfeleink egyedi igényeit kiszolgálni. Munkatársaink állnak rendelkezésére személyesen, telefonon és e-mailen keresztül is, ha tanácsra lenne szüksége a széfek kiválasztásában, a biztosítási összeg meghatározásában, vagy a bemutatandó dokumentumokkal kapcsolatban.

SZÉFET BÉRELEK

miért minket válasszon?

EXKLUZÍV ÉS DISZKRÉT

Szeparált diszkrét helyiséget biztosítunk, így csakis Ön tudja, milyen értékeket helyezett el bérelt széfkazettájában!

BANKI BIZTONSÁG

Magyar Nemzeti Bank engedélyével rendelkező széfterem korszerű, többszintű biztonsági védelemmel!

INGYENES PARKOLÁS

Széftermünk gyorsan és biztonságosan megközelíthető a bejárat közelében található ingyenes parkolókból.

MINDENKI SZÁMÁRA

Magyar- és külföldi magánszemélyek mellett üzleti ügyfeleink részére is elérhető budapesti széfszolgáltatás!

PROFI ÜGYINTÉZÉS

Egyszerű bérlési folyamat, szakképzett személyzet, könnyedén átlátható szabályzatok, ésszerű dokumentáció!

RUGALMAS KONDÍCIÓK

Szabadon választható biztosítási összegek minden széftípushoz az Ön igényei szerint.

óbudai széftermünk

A Correct Trezor széfterme a belvároson kívül került kialakításra,  rendkívül könnyen megközelíthető helyen, a Self Store Plaza bevásárlóközpont épületében

NYITVATARTÁS