HÍVJA ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT
+ 36 20 777 0140

Széf bérlése a biztonság érdekében? Mindenképpen!

A biztonság mindennél fontosabb számunkra különösen, amikor értékeinket kell megóvnunk. Azok a drágaságok, amiket életünk során összegyűjtünk, legyen az ékszerek, pénzügyi dokumentumok vagy fontos iratok, mind megérdemlik a legmagasabb szintű védelmet. Ebben a modern világban, ahol a technológia fejlődése lehetővé teszi a hackereknek és tolvajoknak, hogy egyre kifinomultabb módszerekkel próbáljanak hozzáférni az értékeinkhez, fontos olyan megoldásokat találnunk, amelyek biztonságosak és megbízhatóak.

Correct Trezor magánszéf bérlés

Tökéletes választás a Correct Trezor széfszolgáltatása, amely a legkorszerűbb technológiát kombinálja a legmagasabb szintű biztonsággal. A Correct Trezor egy modern és elegáns megoldás az értékeinek megőrzésére, mely egyidejűleg kényelmes és diszkrét.

Az MNB engedélyével rendelkezünk és a lehető legmagasabb szintű biztonsági rendszerrel védjük értékeit!

Miért érdemes nálunk tárolnia értékeit? 

 • Biztosítjuk Önnek egy privát, diszkrét helyiséget, ahol nyugodtan elhelyezheti értékeit, melynek tartalmáról egyedül Ön fog tudni.
 • Nemcsak magyar, de külföldi magánszemélyek és üzleti ügyfelek számára is elérhető szolgáltatásunk.
 • A bérlési folyamat egyszerű, munkatársaink segítenek végig kísérni Önt.
 • Széfünk könnyen és biztonságosan megközelíthető, a bejárat közelében ingyenes parkoló áll rendelkezésre.
 • A biztosítási összegeket rugalmasan alakítottuk, így Ön szabadon választhatja meg az igényeinek megfelelő összeget minden egyes széftípushoz.

Magas, akár 25 millió forintos biztosítás is választható.

Összességében, a Correct Trezor ideális választás az értékeink megóvására és biztonságos tárolására. A korszerű technológia, a magas biztonság és a praktikus kialakítás mind olyan tulajdonságai, amelyek egyedülállóvá teszik ezt a széfszolgáltatást a piacon. Ha fontosnak tartja a biztonságot és az értékei megfelelő védelmét, akkor a Correct Trezor széf a legjobb választás! Ne kockáztasson, válasszon a legmegbízhatóbb védelmet értékeinek, válassza a Trezor széfet!

Keresse AKCIÓNKAT!

Váltsa megtakarítását aranyra vagy valutára! Megőrzéséhez pedig válassza magánszéf bérlési lehetőségként a Correct Trezort!
Ebben a háborús időszakban nagyon sokan választják a valuta mellett a befektetési aranyat, mely nem is meglepő. 
Gondolkodjon hosszútávon és biztosítja jövőjét Ön is!
A befektetési arany tipikusan az a termék, mely sok-sok év múlva is a javunkat fogja szolgálni. Tapasztalatok alapján ez a fajta befektetés sokszorosan megtérül mindazoknak, akik hosszú távon tartják. Ha ilyet keres, ne is gondolkozzon tovább, hanem válassza partnercégünk, a Correct Gold termékeit! Akár saját részre, akár pedig ajándékba, garantáltan hasznos és értékes, mely a későbbiekben is kamatozik. 
Correct Gold aranyüzleteink országszerte megtalálhatóak a Correct Change pénzváltókkal közös irodákban. 

Amennyiben Önnek is sikerült befektetési aranyat és valutát vásárolnia, gondoskodjon róla, hogy a lehető legmegfelelőbb helyen tárolja. Óriási értékének köszönhetően a legbiztonságosabb hely ezek megőrzésére a magánszéf. Mi, a Correct Trezornál a szakértelemben és a modern technológiában hiszünk! 

Miért éri meg nálunk tárolnia befektetési aranyát és valutáját?
 • A Magyar Nemzeti Bank engedélyével rendelkezünk, széftermünk korszerű, többszintű biztonsági védelemmel van felszerelve. 
 • Külön privát, diszkrét helyiséget biztosítunk Önnek, ahol nyugodtan a széffiókba helyezheti értékeit. Ennek tartalmáról így csakis Ön fog tudni. 
 • Magyar- és külföldi magánszemélyek mellett üzleti ügyfeleink számára is elérhető a szolgáltatás. 
 • A bérlési folyamat egyszerű, szakértő munkatársaink végig kísérik Önt a folyamaton. 
 • Széftermünk könnyedén és biztonságosan megközelíthető a bejárat közelében lévő ingyenes parkolóból. 
 • A biztosítási összegeket a bérlők igényeihez alakítottuk, melyet Ön szabadon választhat minden széftípushoz. 
A mai modern befektetési termékek skálája meglehetősen széles, ezért igyekszünk összefoglalni egy cikkben a főbb lehetőségeket.
 
Mibe fektessünk megtakarításainkat?
Szakértői cikkekben sokszor olvashatjuk, hogy nem érdemes egyetlen termékbe fektetni spórolt pénzét, érdemes több lábon állni a befektetések terén is, ahogyan az MNB is javasolja.
Érdemes megválasztani, hogy mi a célunk a pénzünkkel, csak szeretnénk azt biztonságosabb eszközben tudni, mint a készpénz vagy befektetnénk azt magasabb kamat reményében?
 
Mit jelent a megtakarítási termék?
Ezek általában pénzügyi intézmények által nyújtott szolgáltatások, ahol rövid- és középtávon biztonságban tudhatja pénzét. Ilyenek lehetnek a bankbetétek és megtakarítási számlák. Ezeket a szolgáltatásokat jogszabály szerint terheli a 15%-os kamatadó.
 

A bankbetétek típusai:

A bankbetéttel az a célunk, hogy megtakarításunkkal kamatot érjünk el az előre meghatározott időszak után. Akkor tudjuk igénybe venni ezt a banki szolgáltatást, ha bankszámlával is rendelkezünk az adott pénzintézetnél. Az egyes szolgáltatások összehasonlításához elsőként használjunk internetes kalkulátort, majd tájékozódjunk személyesen a kiválasztott banknál a részletes feltételekről.
 
 • Lekötött betét: a legismertebb megtakarítási forma. Vállaljuk, hogy az általunk meghatározott időszakig nem nyúlunk a félretett pénzösszeghez, így az időszak végén kamatot érünk el. Manapság a rendkívül alacsony, esetleg negatív banki kamatok miatt (amikor a megtakarított pénzünknél kevesebbet tudunk kivenni az időszak végén).
 • Látra szóló betét: egy olyan számla, amire bármikor befizethetünk és bármikor ki is vehetjük a pénzük egy részét vagy a teljes összeget kamatvesztés nélkül. A napi kamatozás azt jelenti, hogy a banki minden nap megnézi, milyen összeg szerepel a számlán, és azonnal jóváírja a vállalt kamatot, a következő nap a kamatozott összeg kamatozik tovább.
 • Megtakarítási betét: köthetünk gyermekek részére, illetve magunk számára is. Vállaljuk, hogy bizonyos időszakonként (pl. havonta) rendszeresen befizetünk egy meghatározott összeget. A kamatok általában alacsonyabbak, mint a fent említett betéti számláknál, de mégis sokkal kedvezőbbek, mintha lekötés nélkül tartanánk számlánkon pénzünket. Általában sávos kamatozásúak, a kamatot befolyásolja a betéti teljes összege is.
 • Tartós befektetési számla egy speciális számla, melyet részben- vagy egyáltalán nem terheli a kamatadó a lekötés idejétől függően.
Mit jelent a befektetési termék?
A befektetési termékek lehetnek szintén szolgáltatások és kézzelfogható tárgyi elemek is, mint a befektetési arany tömb és arany érme.  A hozam céljának meghatározása ebben az esetben is nagyon fontos, e szerint válasszuk meg az egyes termékeket vagy azok kombinációit.
 
 • Kötvény: olyan értékpapír, melyet az állam vagy cégek is kibocsáthatnak. Ezek megvásárlásával hitelt nyújtunk a kibocsátónak, addig, meddig a lekötés ideje véget nem ér. Ezután kamatokkal együtt vehetjük ki megtakarításunkat.  
 • Részvény: részvénytársaságok által kibocsátott értékpapírok, mely a vállalat tulajdonjogi arányait is megmutatják. Ezzel jogosulttá válunk a nyereség egy részére és szavazati joggal is bírhatunk vele. Jellemzően nagyobb a kockázata, mint a kötvénynek, de a hozama is magasabb. Itt nem szükséges lekötni a pénzünket, bármikor eladhatjuk részvényeinket a részvénypiac alakulása szerint.
 • Befektetési alap: ez csakis alapkezelő hozhatja létre, befektetési jegyekkel. Egy alapnál több típusú termék is megtalálható, mint a részvény, kötvény, ingatlanok, viszont kereshetünk olyan alapjókezelőt, mely a számunkra érdekes piacon fektet be, így növelve pénzünket. A zárt végű befektetési alapokat hosszabb távon érdemes választani, így magas hozamot elérve. Az ilyen alapokból jelenleg 10-20% nyereség is elérhető szemben a banki betétek 1-2%-os kamataival. A nyalt végű alapok folyamatosan alakíthatóak, ez kockázatosabb, de magasabb összeg érhető el vele.
 • Befektetési arany: az egyik legrégebbi megtakarítási forma, a változatos méretekben és formában megvásárolható arany termékekhez nincs szükség sem számlanyitásra, sem szakember igénybevételére és nem kell lekötnünk pénzünket. Az arany árfolyama növekvő tendenciát mutat az elmúlt években, különösen a válságok ideje alatt, így hozam is elérhető a megfelelő időben eladott befektetési arannyal.
Befektetési termékek jellemzően még materializált formában léteznek, melyek biztonságos tárolása ugyanolyan fontos, mint a készpénzzé. Bármelyik változatát is válasszuk a megtakarításnak fontos, hogy megbízható helyen helyezzük azokat el, lehetőleg otthonunktól és irodánktól eltérő helyen. A Correct Trezor mini széfkazettái már 990 Ft-tól elérhetőek, melyekben kényelmesen és biztonságosan tárolhatja eszközeit, hétköznap és hétvégén is hozzáférhet azokhoz.

Válasszunk belföldi vagy külföldi nyaralást, értékeink biztonságára minden esetben ügyelnünk kell. Mit is tehetünk pontosan, ha nagyobb értékű készpénzt, befektetési terméket, értékpapírt tartunk otthonunkban?

Statisztikai adatok alapján a betöréses lopások száma jellemzően nyáron a legtöbb. Ez nem meglepő, hiszen ekkor hagyjuk jellemzően otthonainkat akár hetekre is üresen. A bűnelkövetési adatokat figyelembe véve napszakot is meg lehet határozni, ami a délelőtti - kora délutáni időszak, hiszen ekkor általában munkában töltjük az időt, vagy bevásárolunk, esetleg a kertben foglalatoskodunk. A betöréseket elkövetésük típusa szerint is meghatározhatjuk. Nagy százalékuk a besurranó lopásból ered, amikor egy nyitva hagyott ablak, ajtóban felejtett kulcs is elegendő, hogy az apróbb, könnyen mozdítható értékeinket ellopják. Másik részük előre kitervelt, vagyis az otthonunkat hosszasan megfigyelve feltérképezik, hogy milyen időszakban van mozgás az épületben, milyen biztonsági berendezéssel rendelkezünk.

Az otthoni megoldásokat számba véve találkozhatunk az egyszerű biztonságiajtóval, riasztórendszerrel, kamerarendszerrel, bútorszéffel, otthoni páncélszekrénnyel, szervezhetünk polgárőrséget, vagy állandó biztonsági szolgálatot is igénybe vehetünk.
Egy nyaralás erejéig azonban talán felesleges milliós nagyságrendű beruházásokat végeznünk, melyek abban az esetben nyújtanak igazi biztonságot, ha megfelelő biztosítást is kötünk rájuk.

A magán széf szolgáltatókat ilyen alkalmakra találták ki. A Correct Trezor esetében már 1 hónapra is bérelhet széfet, pár ezer forintból biztosíthatjuk a tökéletes banki biztonságot a Magyar Nemzeti Bank engedélyével.

Az értékmegőrző kazetták számos típusát fedezhetjük fel, ha értékeinknek keresünk biztonságos tárolási módot.

A faliszéf biztonságát az őt körülvevő falazat biztosítja. Ennek a típusnak oldalfalai nincsenek a gyártó által megerősítve, a vékony acéllemez dobozt tehát egy falba vájt üregben kell elhelyezni, melyet vasalt betonnal szükséges megerősíteni. Elhelyezése a már kész épületek esetén csakis a belső falazatban lehetséges. A bútorszéf nevétől eltérően állhat önmagában is a helyiségben, rögzítésére azonban speciális szabályok vonatkoznak, biztosítás ezek betartásakor köthető rá. Akárhová helyezzük is, alját beton talapzathoz kell rögzítenünk, hátulját pedig a falazathoz. A fali széffel ellentétben ez a típus már rendelkezik gyártó által megerősített oldalfalakkal, így hosszabb ideig áll ellen a vágásnak, fúrásnak. Egy páncélszekrény vásárlása már teljesen más kategóriájú beruházást igényel. Méretéből és súlyából adódóan általában önmagában állhat a helyiségben. Külső váza és zárrendszere is megerősített, így ellenállóbb az esetleges fúrás, vágás és tűz esetén, mint a bútorszéf, vagy faliszéf.

A fenti megoldások költségesek, több százezer forintra rúgnak a széfek vételárai, emellett pedig a biztosági rendszereket is be kell építenie. Ezt követően mégis hordoznak magukban alapvető veszélyeket, ha otthonába, irodájába esetleg behatolás, vagy tűzeset történik.

Amennyiben szeretné, ha értékei rejtve maradnának az illetéktelen szemek előtt, akkor válassza páncéltermünket. Nálunk adott a bankok által használt biztonsági technológia, miért ne használná ki havonta minimális összegért?

Folyamatosan, 0-24 órában saját biztonsági szolgálat figyeli az épületet és a széftermet, ezen felül a bevásárlóközpont biztonsági rendszere is őrzi azt. A terembe csakis ügyfélkulccsal lehetséges a belépés, melynek minden példányát átadunk a bérlőnek.

A kamerarendszer, riasztórendszer és tűzjelző rendszer biztosítják, hogy a tűzesteket megelőzzük és elkerüljük.

Nyitvatartásunk rugalmas, hétköznap az esti órákban és hétvégén is látogathatja bérelt széfjét.

Nagyobb méretű tárgyakat helyezne el? Nem probléma, 8 széfméretünk közül a legnagyobb megegyezik az otthoni mini széfek méretével.

Értékeit magasabb összegre biztosítaná, mint azt az otthoni széfeknél lehetséges? Nálunk 5.000.000 Ft a felső értékhatár.

Próbálja ki már 1 hónapos bérleti időszaktól a garantált biztonságot!