ÁRAK

AKCIÓS AJÁNATAINK

  • T1 méretű széfekre 1 éves bérlése esetén az utolsó 2 hónap díját elengedjük 100.000 Ft biztosítási összegig!
  • T3 méretű széfek 1 éves bérlése esetén az utolsó 2 hónap díját elengedjük 700.000 Ft-os biztosítási összegig!
  • T6 méretű széfek 1 éves bérlése esetén az utolsó 2 hónap díját elengedjük 1.000.000 Ft biztosítás összegig!

ÉRDEKLŐDÖM

MEGNÉZEM A MÉRETEKET

SZÉFET BÉRELEK

Nyolc típusú széf közül választhat (T1 - T8) a széfbérlés során, ezek árait a fenti táblázat mutatja. A széf tartalmának biztosítási összegét Ön választhatja ki saját igényei szerint.

Példa a biztosítás kiválasztására és a fizetendő bérleti díjra: amennyiben Ön egy T3-as méretű széfkazettát bérelne és a benne elhelyezendő értékeit 2.000.000 Ft-ig szeretné biztosítani, úgy a bérleti díj 10.490 Ft lesz havonta a bérlési időszak végéig. A díjakat megtekintheti a Hirdetményben, vagy a Kondíciós listában is.

egyéb díjak

Szerződéskötéskor megfizetendő egyszeri díj, amely a szerződés megszűnésekor a Bérlő részére átadott ügyfél-kulcsok és ügfél-kártya rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban történő visszaszolgáltatása és az esetleges kényszernyitással felmerült költségek megfizetése esetén visszajár.

Az Általános Szerződési Feltételek 5. pontja szerinti szerződésmódosítás esetén felmerülő egyszeri díj, amely Bérbeadó egyoldalú szerződésmódosítása és a Bérlő adataiban történő változás bejelentése esetén nem terheli Bérlőt.

 

Az Általános Szerződési Feltételek 16.1. pontjában meghatározott esetkeben felszámított díj. Esedékessége legkésőbb a kényszerfelnyitás  napján.

Az ügyfél részére küldött rendkívüli értesítések esetén felszámításra kerülő díj, melynek terhelése az értesítés megküldésével egyidejűleg történik.

Díjhátralék esetén felszámításra kerülő kamatmérték, esedékessége tárgyhó végén, a késedelembe esés időpontjától a tartozás megfizetéséig felszámítva. Alapja a széfbérleti szerződésben meghatározott havi bérleti díj.

A díjfizetési kötelezettség elmulasztásából eredő őrzés havi díja.